×
×
تبلیغ هدفمند

عاون شرکت آب و فاضلاب گلستان
مصرف بهینه آب از فشار بر شبکه‌های تأمین می‌کاهد

  • کد نوشته: 71915
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۵
  • ۰
معاون شرکت آب و فاضلاب گلستان با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف آب و برق، از شهروندان خواست با رعایت الگوی صحیح مصرف، به پایداری خدمات و کاهش مشکلات ناشی از افزایش مصرف در فصل گرما کمک کنند.

به گزارش بازار کسب و کار ، سیدمهدی آل‌حسینی اظهار کرد: با توجه به افزایش دمای هوا و رشد مصرف انرژی، همراهی مردم در مصرف بهینه آب و برق بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد و می‌تواند از بروز مشکلاتی مانند قطعی برق و اختلال در خدمات جلوگیری کند.

وی افزود: صرفه‌جویی و پرهیز از اسراف، علاوه بر اینکه از آموزه‌های دینی و فرهنگی ماست، در شرایط کنونی یک ضرورت اجتماعی محسوب می‌شود. هر میزان که مصرف بهینه‌تر باشد، امکان تأمین پایدار خدمات برای همه شهروندان نیز بیشتر خواهد شد.

معاون شرکت آب و فاضلاب گلستان با اشاره به برخی راهکارهای ساده مدیریت مصرف گفت: شهروندان می‌توانند با اقداماتی مانند بستن شیر آب هنگام وضو یا مسواک زدن، استفاده صحیح از وسایل برقی و پرهیز از مصرف غیرضروری، سهم مؤثری در حفظ منابع آب و انرژی داشته باشند.

آل‌حسینی در پایان خاطرنشان کرد: مشارکت عمومی در مدیریت مصرف، علاوه بر کاهش فشار بر شبکه‌های آب و برق، به حفظ منابع برای نسل‌های آینده و ارائه خدمات پایدار در روزهای اوج مصرف کمکهد کرد.

منبع: ایسنا

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *