×
×
تبلیغ هدفمند

آغاز طرح پایش آلایندگی ۴۰۰ واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی در خراسان شمالی

  • کد نوشته: 72284
  • ۱۴ مرداد ۱۴۰۵
  • ۰
خراسان شمالی (ایسنا) - مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی از آغاز طرح پایش فراگیر واحدهای صنعتی، تولیدی، خدماتی در این استان خبر داد.

به گزارش بازار کسب و کار از خراسان شمالی، مجید دریکوند اظهار کرد: در این طرح که طی دو فاز ۴۵ روزه و با بسیج تمامی امکانات، تجهیزات و نیروها انجام خواهد شد تمامی صنایع استان تحت رصد و پایش کارشناسان حفاظت محیط زیست استان قرار خواهند گرفت.

وی افزود: در این طرح بیش از ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی خدماتی بزرگ تا کوچک تحت رصد و پایش قرار خواهند گرفت.

دریکوند ادامه داد: برآورد دقیق میزان و نوع آلایندگی و تاثیرات آن بر منابع زیستی استان، شناسایی تعداد صنایع فعال استان، برخورد با عوامل ایجاد آلایندگی و نظارت بر چگونگی اجرای مفاد قانون هوای پاک توسط دستگاه‌های دارای تکلیف، در جهت ارتقای و بهبود کیفی هوا و منابع زیستی از مهمترین اهداف این طرح است.

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان شمالی با اشاره به اینکه این طرح با بیش از پنج هزار نفر ساعت در طی سه ماه اجرا خواهد شد و نتایج آن طی گزارشی به دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست و دستگاه‌های بالادست استانی ارائه خواهد شد.

دریکوند همچنین از تحویل یک دستگاه خودروی آزمایشگاه سیار مجهز به تجهیزات پایش و نمونه‌برداری از واحدهای صنعتی از سازمان حفاظت محیط زیست، نیز در راستای اجرای بهینه و دقیق این طرح خبر داد.

منبع: بازار کسب و کار آنلاین

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *