×
×

مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر گلستان:
امدادرسانی هلال احمر به ۳۶ خانوار آسیب دیده از آبگرفتگی در شرق گلستان

  • کد نوشته: 73509
  • ۱۴۰۵-۰۶-۲۰
  • ۰
  • مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر گلستان از امدادرسانی و انجام عملیات تخلیه آب برخی واحدهای مسکونی و معابر شهری و روستایی سه شهرستان «گالیکش، مینودشت و گنبدکاووس» در شرق این استان خبر داد و بیان کرد: نیروهای این جمعیت درمجموع به ۳۶ خانوار با جمعیت ۱۵۸ نفر امدادرسانی کردند.
    امدادرسانی هلال احمر به ۳۶ خانوار آسیب دیده از آبگرفتگی در شرق گلستان
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش بازار کسب و کار، از جمعیت هلال احمر گلستان، مرتضی سلیمی افزود: در پی بارش‌های رگباری و نقطه‌ای پنجشنبه شب ۱۹ شهریور و وقوع آبگرفتگی در مناطق شهری و روستایی شرق گلستان، هشت تیم امدادی این جمعیت با ۲۸ نیرو به همراه تجهیزات امدادی وارد عمل شدند.

    وی اضافه کرد: امدادگران هلال احمر گلستان با استفاده از پنج دستگاه موتور آب و سه دستگاه کف‌کش، عملیات تخلیه آب در ۱۶ واحد مسکونی و ۲۰ معبر از معابر شهرهای گنبدکاووس، گالیکش و مینودشت را با موفقیت انجام دادند.

    سلیمی ادامه داد: در مجموع در این امدادرسانی‌ها به ۳۶ خانوار گرفتار در آبگرفتگی با جمعیت ۱۵۷ نفر خدمات رسانی شد.

    مدیرعامل جمعیت هلال‌ احمر گلستان همچنین با اشاره به حضور و تلاش مستمر تیم‌های عملیاتی این نهاد در مناطق متاثر از آبگرفتگی، از شهروندان خواست در زمان وقوع سیلاب از تردد در مسیرهای آب‌گرفته و نزدیک شدن به جریان‌های روان‌آب خودداری کنند و در صورت نیاز به خدمات امدادی، با سامانه ۱۱۲ جمعیت هلال‌احمر تماس بگیرند.

     

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *