به گزارش سرویس اجتماعی بازار کسب و کار، رحمت الله نوروزی شب گذشته در جلسه شورای اجتماعی و راهبردی تحول اداری گلستان ، اظهار کرد: در زمره استانهای محروم قرار دارد و قشر کارگران ساختمانی در شرایط فعلی نیازمند توجه بیشتری هستند.
وی افزود: همچنین در رابطه با توسعه صنعت دخانیات، همانطور که اشاره شد، قرار است برنامهریزی لازم انجام شود. امکانات رفاهی کارگران نیز از جمله موضوعاتی است که پیگیری کردهایم.
نوروزی بیان کرد: یکی دیگر از مطالبات مهم، موضوع تعرفه و قیمت خرید محصولات کشاورزی، بهویژه برای توتونکاران است. این موضوع نیازمند پیگیری جدی از سوی جنابعالی و کمیسیون اجتماعی است تا بتوان مشکلات این قشر را نیز برطرف کرد.
وی افزود: گلستان از لحاظ ضریب پوشش تامین اجتماعی جزو ۶ استان یایین کشور قرار دارد.
نوروزی گفت: برای حل برخی مشکلات استان گلستان و رسیدن به بهتر است یک خط اعتباری از طریق بانک رفاه و توسعه تعاون به گلستان داده شود.
وی افزود: شرایط درمان برای کارگران و بازنشستگان دشوارتر و هزینههای درمان افزایش پیدا کرده است.
آمار گلستان در حوزه آسیبهای اجتماعی تکان دهنده است

























دیدگاهتان را بنویسید