×
×
تبلیغ هدفمند

چهارمین گردهمایی ملی ژل رویال ایرانی در مازندران برگزار می‌شود

  • کد نوشته: 74435
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۵
  • ۰
ساری-بازار کسب و کار- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از برگزاری چهارمین گردهمایی ملی ژل رویال ایرانی در این استان خبر داد و گفت: این رویداد با هدف استانداردسازی تولید برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس اقتصادی بازار کسب و کار، حسین نگهدار درحاشیه جلسه برنامه ریزی همایش ملی ژل رویال با اشاره به برنامه‌ریزی برای برگزاری این گردهمایی اظهار کرد: در نشست هماهنگی این رویداد با حضور مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران کشور و کارشناسان این حوزه، ابعاد علمی، فنی و اجرایی برنامه مورد بررسی قرار گرفت.

وی با تأکید بر ضرورت تنوع‌بخشی به تولیدات زنبورستان‌ها افزود: توسعه تولید محصولاتی با ارزش افزوده بالا، از جمله ژل رویال، می‌تواند به افزایش بهره‌وری اقتصادی زنبورداری و بهبود درآمد فعالان این بخش کمک کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های اقلیمی استان بیان کرد: میزبانی این گردهمایی فرصتی برای معرفی شیوه‌های نوین تولید، فرآوری، نگهداری در زنجیره سرد و بسته‌بندی ژل رویال و ارتقای دانش تخصصی زنبورداران است.

نگهدار، استانداردسازی فرآیند تولید و تعیین شاخص‌های کیفی را از محورهای مهم این رویداد دانست و گفت: تعامل میان مراکز تحقیقاتی، تشکل‌های صنفی و دستگاه‌های اجرایی می‌تواند زمینه بهبود کیفیت محصولات و مقابله با عرضه فرآورده‌های غیراستاندارد را فراهم کند.

وی ادامه داد: توسعه تولید ژل رویال و صنایع تبدیلی وابسته، علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار در مناطق روستایی، می‌تواند در تقویت تولید داخل، کاهش وابستگی به واردات و افزایش توان اقتصادی زنبورداران نقش مؤثری داشته باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: در نشست مقدماتی مقرر شد نقشه راه و الزامات علمی، فنی و اجرایی چهارمین گردهمایی ملی ژل رویال ایرانی تدوین و برای بررسی و تصویب به مراجع ذی‌ربط ارائه شود.

منبع: مهر

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *