مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: افزون‌بر پنج هزار تن میوه گرمسیری کُنار از سطح یکهزار و ۱۹۰ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
×
×

برداشت پنج هزارتن میوه گرمسیری کُناردر سیستان و بلوچستان

  • کد نوشته: 25036
  • ۱۳۹۹-۱۲-۰۶
  • ۰
  • مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: افزون‌بر پنج هزار تن میوه گرمسیری کُنار از سطح یکهزار و ۱۹۰ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
    برداشت پنج هزارتن میوه گرمسیری کُناردر سیستان و بلوچستان
  • تبلیغ هدفمند
    پنج هزار تن میوه گرمسیری کُنار در سیستان و بلوچستان برداشت شد
    برداشت پنج هزارتن میوه گرمسیری کُناردر سیستان و بلوچستان

    مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: افزون‌بر پنج هزار تن میوه گرمسیری کُنار از سطح یکهزار و ۱۹۰ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.

    اردشیر شهرکی اظهارداشت: یکهزار و ۴۴۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت محصول گرمسیری کُنار اختصاص دارد که یکهزار و ۱۹۰هکتار آن بارور و بقیه نابارور است.
    وی متوسط برداشت کُنار در هر هکتار را ۹ تن ذکر کرد و افزود: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است.
    مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: شهرستان‌های فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب استان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب می‌شوند.
    وی با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.
    وی با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اسفند ادامه دارد گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال۱۱ هزار و ۱۳۷تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.
    به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوع ترین میوه‌های گرمسیری کشوراست به طوری که در تولید برخی میوه‌ها در ایران بیرقیب است.
    آب و هوای متنوع سیستان و بلوچستان زمینه را برای کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله میوه‌های گرمسیری و سردسیری فراهم کرده است.
    موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و ‘پاپایا’ یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب می‌شود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز است.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *