×
×

۲۰۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان به مرقد حضرت امام(ره) اعزام شدند.

  • کد نوشته: 39141
  • ۱۴۰۲-۰۳-۲۸
  • ۰
  • تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۱۳ ۱۱:۰۸ حوزه انتشار: گلستان شناسه خبر: ۲۸۱۵۴۶ همزمان با فرارسیدن سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام (ره) مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: به مناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بیش از ۲۰۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد به مرقد حضرت امام خمینی (ره) اعزام شدند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی […]

    ۲۰۰ مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان به مرقد حضرت امام(ره) اعزام شدند.
  • تبلیغ هدفمند
    تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۰۳/۱۳ ۱۱:۰۸

    حوزه انتشار: گلستان

    شناسه خبر: ۲۸۱۵۴۶

    Share icon

    همزمان با فرارسیدن سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام (ره)

    200 مددجوی تحت حمایت کمیته امداد استان گلستان به مرقد حضرت امام(ره) اعزام شدند.

    مدیرکل کمیته امداد استان گلستان گفت: به مناسبت سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بیش از ۲۰۰ مددجوی تحت حمایت این نهاد به مرقد حضرت امام خمینی (ره) اعزام شدند.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد، عیسی بابایی،مدیرکل کمیته امداد استان گلستان،گفت : امسال برنامه‌های مختلفی برای ایام ۱۴ و ۱۵ خردادماه پیش‌بینی کرده و اجرا می‌کنیم که یکی از شاخص‌ترین برنامه‌ها اعزام بیش از ۲۰۰ نفر از مددجویان تحت حمایت زائر به مرقد مطهر امام(ره) است.

    وی افزود: برپایی مراسم گرامیداشت امام(ره) وشهدای قیام ۱۵ خرداد در نقاط مختلف ویژه مددجویان کمیته امداد استان از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده است.                      
    بابایی با بیان اینکه این اعزام و آشنایی نسل جوان با واقعیات می‌تواند در جهاد تبیین نیز تاثیرگذارباشند، بیان کرد: در اردوهای فرهنگی به دنبال این هستیم که از بین جوانان و اقشاری که تابحال در این مراسم شرکت نکرده‌اند، اعزام شوند.

    مدیرکل کمیته امداد گلستان با اشاره به کمک خیران برای اعزام مددجویان به اردوهای فرهنگی، خاطر نشان کرد: برنامه اعزام زائران با هدف گرامیداشت نام و یاد بزرگ معمار کبیر انقلاب، تجدید میثاق با اهداف والای ایشان و بیعت مجدد با مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برنامه‌ریزی شده است.

    بابایی خاطرنشان کرد: این افراد از خانواده‌‌های مشمول طرح نظام جامع آموزشی تربیتی هستند و با همکاری سپاه استان به مدت پنج‌ روز به مرقد امام راحل، حرم حضرت معصومه(س) ، مسجد مقدس جمکران وهمچنین مناطق جنگی درقالب اردوی راهیان نور اعزام شدند.

    انتهای پیام.


    استان گلستان, کمیته امداد, اعزام به مرقد امام(ره)

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *