×
×

بازار کسب و کار گزارش می‌دهد
امتداد فریاد استکبارستیزی در گرگانِ بیدار

  • کد نوشته: 60592
  • ۱۴۰۴-۰۸-۱۳
  • ۰
  • گلستان - گرگان - مهدی تقوی - بازار کسب و کار | ۱۳ آبان امسال، خیابان‌های گرگان دوباره شاهد جوش و خروش مردم انقلابی بود؛ مردمی که پس از گذشت دهه‌ها از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، هنوز همان شعله بیداری و بصیرت را در دل دارند. راهپیمایی از میدان وحدت تا مصلی گرگان، با حضور پررنگ مردم، مسئولان و فعالان رسانه‌ای، صحنه‌ای از وحدت، شعور و هم‌صدایی ملت ایران را رقم زد...
    امتداد فریاد استکبارستیزی در گرگانِ بیدار
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار در خیابان‌های منتهی به میدان وحدت گرگان، از همان ساعات اولیه صبح، مردم آرام‌آرام گرد هم می‌آمدند. پرچم‌های سه‌رنگ ایران در دستان کودکان و نوجوانان می‌رقصید، و صدای تپش طبل‌ها، نوای حماسی این روز را در فضای شهر طنین‌انداز می‌کرد. خبرنگار بازار کسب‌وکار در میان جمعیت قدم می‌زد و نگاه‌ها را می‌دید؛ نگاه‌هایی که هر کدام خاطره‌ای از ۱۳ آبان در دل داشتند.

    همه آمده بودند؛ از پیرمردهایی که سال ۵۷ را به چشم دیده بودند تا نوجوانانی که از تاریخ آن روز شنیده بودند. یکی از آنان زیر لب گفت: تسخیر لانه جاسوسی فقط یک اقدام سیاسی نبود، بیداری ملت بود… ما هنوز همانیم.

    راهپیمایی آرام و پرشور آغاز شد. در صف نخست، مسئولان استان گلستان همراه با مردم قدم برمی‌داشتند. خبرنگار بازار کسب‌وکار از حیدر آسیابی، رئیس کل دادگستری گلستان، پرسید چه چیزی باعث می‌شود این حضور هر سال تکرار شود؟ او با صدایی مطمئن گفت: ۱۳ آبان یادآور ایستادگی در برابر ظلم است. عدالت‌خواهی فقط در دادگاه‌ها نیست، در خیابان هم هست، وقتی مردم کنار هم برای حق فریاد می‌زنند.

    کمی آن‌سوتر، علی‌اصغر طهماسبی، استاندار گلستان، میان مردم ایستاده بود و با آنها خوش‌وبش می‌کرد. او گفت: حضور مردم امروز نشان می‌دهد که وفاداری به انقلاب یک احساس لحظه‌ای نیست، یک تعهد تاریخی است. امروز مردم استان گلستان، از گرگان تا گنبد، دوباره با امام و رهبری تجدید بیعت کردند.

    در میانه جمعیت، احمد گلچین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، پرچم کوچکی در دست داشت. او با لبخند گفت: فرهنگ مقاومت ریشه در باور مردم دارد. همین حضور مردمی، بزرگ‌ترین رسانه است؛ رسانه‌ای که با فریاد حقیقت پخش می‌شود، نه با امواج ماهواره‌ای.

    در مسیر راهپیمایی، خبرنگار به مردی میانسال برخورد که با شوق پرچم جمهوری اسلامی را تکان می‌داد. خودش را بازنشسته آموزش‌وپرورش معرفی کرد و گفت: من ۱۳ آبان ۵۷ تهران بودم. هنوز صدای گلوله‌ها و شعارها توی گوشمه. اون روز، دانشجوها لانه جاسوسی رو گرفتند و ما از پایین خیابون انقلاب نگاه می‌کردیم. خبر مثل برق پیچید توی شهر، مردم فهمیدند که آمریکا دیگه اون ابرقدرت ترسناک نیست.

    زن جوانی که کنار خبرنگار ما بود، گفت: اون روز مادرم می‌گفت امام گفته این حرکت، انقلاب دومه… و امروز ما هم برای پاسداری از اون انقلاب دوم اینجاییم.

    حسن ایزدپناه، مدیرکل پست استان گلستان، در حالی که از کنار جمعیت عبور می‌کرد گفت: همان‌طور که نامه‌ها و پیام‌ها از شهری به شهر دیگر می‌رسند، پیام استکبارستیزی ملت ایران هم باید به جهان برسد. این وظیفه ماست که آن را منتقل کنیم.


    هوای ابری و آفتابی گرگان در صبح ۱۳ آبان، با فریادهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» درهم آمیخت و عطر ایمان، همبستگی و مقاومت در جای‌جای مسیر موج می‌زد؛ مردمی که با دل و باورشان آمده بودند تا دوباره بگویند تسخیر لانه جاسوسی، تسخیر یک سفارت نبود، آغاز بیداری ملتی بود که هنوز بر آرمان‌های خود ایستاده است.


    در میانه مسیر، ابوالفضل رحیمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان گلستان، کنار دانش‌آموزان ایستاده بود و گفت: این حضور مردمی مثل جریان آب است؛ زلال، پیوسته و حیاتی. هیچ نیرویی نمی‌تواند جلوی این سیلاب آگاهی را بگیرد.

    سردار سعید دادگر، فرمانده انتظامی گلستان، در گفت‌وگو با خبرنگار بازار کسب‌وکار گفت: امنیت امروز مردم نتیجه همان آگاهی و وحدت است. مسیرهای منتهی به راهپیمایی بسته شد تا مردم با آرامش حضور پیدا کنند، نه از روی اجبار، بلکه از روی ایمان.

    در بخش بعدی جمعیت، سردار موسی‌الرضا حسینی، فرمانده سپاه نینوا، با صدایی رسا گفت: ۱۳ آبان فقط یک روز نیست، یک تفکر است. تفکری که به ما یاد داد با ایمان می‌شود مقابل طاغوت‌ها ایستاد.

    در کنار او، صفر پایین‌محلی، رئیس شورای شهر گرگان، به خبرنگار ما گفت: این حضور فقط سیاسی نیست، اجتماعی هم هست. مردم با حضورشان می‌گویند ما هنوز مطالبه‌گر حق، عدالت و عزت ملی هستیم.

    حمیدرضا محمدیاری، مدیرعامل مؤسسه مطبوعاتی بازار کسب‌وکار، نیز در میان خبرنگاران ایستاده بود. او گفت: وظیفه رسانه‌ها فقط روایت حضور نیست، تحلیل این حضور است. چرا بعد از دهه‌ها، هنوز مردم به خیابان می‌آیند؟ چون باور دارند انقلاب زنده است.

    هادی علمدار، رئیس خانه مطبوعات گلستان، در ادامه افزود: این اجتماع، پیوند رسانه و مردم است. امروز هر تلفن همراه، یک رسانه است و هر فریاد، یک تیتر.

    سید محمدمهدی حسینی، مدیرمسئول هفته‌نامه پژواک سخن، گفت: رسانه باید پژواک صدای مردم باشد. پژواک صدای آن‌هایی که در سرمای آبان، برای دفاع از آرمان‌هایشان آمده‌اند.

    ایوب هلاکو، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، در گفت‌وگو با خبرنگار بازار کسب‌وکار گفت: کار و تعاون در جامعه یعنی همبستگی؛ و این صحنه زیباترین جلوه از تعاون ملی است.

    حمزه کرایلو، مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان، با لبخند به دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: آینده این کشور همین نسل است. مهارت، ایمان و آگاهی باید با هم رشد کنند تا انقلاب در مسیر پیشرفت ادامه یابد.

    در بین مردم، پیرمردی عصا به دست، با صدایی لرزان گفت: پسرم، ما آن روزها در تهران با چشمان خود دیدیم که چگونه دانشجویان لانه جاسوسی را گرفتند. همه گفتند آمریکا دیگر هیچ غلطی نمی‌تواند بکند. امروز هم همان باور زنده است.

    صدای طبل‌ها، فریادها و شعارها در خیابان پیچید. خبرنگار بازار کسب‌وکار در یادداشتش نوشت: مردم گلستان آمدند تا بگویند هنوز آن روح استقلال و مقاومت زنده است، حتی در هوای نیمه‌ابری و آفتابی گرگان.

    امام خمینی(ره) در سخنان تاریخی خود درباره تسخیر لانه جاسوسی فرمودند: این حرکت بزرگ‌تر از انقلاب اول بود، چون در انقلاب اول، درِ ظلم شاه را بستیم، و در این حرکت، درِ نفوذ آمریکا را. این جمله، روح تازه‌ای به ملت داد؛ ملت فهمید که استقلال فقط در شعار نیست، در عمل است.

    ایشان همچنین تأکید کردند: ما از هیچ قدرتی جز خدا نمی‌ترسیم. جوانان ما نشان دادند که می‌شود بر ابرقدرت‌ها هم پیروز شد، اگر ایمان و وحدت باشد.

    مقام معظم رهبری نیز در بیانات خود درباره ۱۳ آبان فرمودند: ۱۳ آبان نماد هویت ملت ایران است؛ ملتی که اجازه نمی‌دهد عزت و استقلالش لگدمال شود. ایشان افزودند: تسخیر لانه جاسوسی، نه از سر نفرت، بلکه از سر عزت بود؛ جوانان ما به جهان نشان دادند که ملت ایران، تصمیم‌گیر سرنوشت خویش است.

    در بخش دیگری نیز تأکید کردند: استکبارستیزی، یک شعار گذرا نیست؛ راهی است برای حفظ کرامت انسان. هر نسلی که ۱۳ آبان را گرامی می‌دارد، در واقع، پرچم بیداری و عزت را در دست دارد.

    در پایان مراسم، مردم با پرچم‌هایی در دست، آرام از مسیر مصلی بازمی‌گشتند. هوا رو به ظهر می‌رفت و آخرین شعارها در فضا پیچید: مرگ بر آمریکا
    اما در لایه‌های زیرین آن، صدایی روشن‌تر شنیده می‌شد —
    صدای ملتی که فریاد می‌زد: زنده باد استقلال، زنده باد ایران.

    نویسنده: مهدی تقوی
    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *