اسکان ۱۰ هزار هموطن درگیر جنگ در مراکز اقامتی گلستان

به گزارش خبرنگار بازار کسب وکار، فریدون فعالی مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان اظهار کرد: باتوجه‌به شرایط کشور و ضرورت خدمت‌رسانی به هم‌وطنان، به‌ویژه مردم استان‌های درگیر جنگ تحمیلی، فعالیت این ستاد امسال زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده است.

وی تصریح کرد: در بازه زمانی ۱۲ تا ۲۲ اسفندماه امسال، درمجموع ۹ هزار و ۹۱۳ نفر در مراکز پیش‌بینی‌شده اسکان یافتند که از این تعداد ۸ هزار و ۸۴۲ نفر در تأسیسات گردشگری استان و یک هزار و ۷۱ نفر نیز در مدارس اسکان داده شدند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به بسیج ظرفیت‌های استان برای ارائه خدمات مناسب به مسافران و نیازمندان اسکان، ابراز کرد: با برنامه‌ریزی انجام‌شده و همکاری دستگاه‌های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر، ظرفیت لازم برای اسکان حدود ۶۰ هزار نفر در مراکز اقامتی و فضاهای اسکان اضطراری استان فراهم شده است.

وی ادامه داد: این ظرفیت با مشارکت دستگاه‌های مختلف عضو ستاد خدمات سفر و باهدف ایجاد آمادگی لازم برای مدیریت سفرها و همچنین پاسخگویی به شرایط خاص احتمالی ایجاد شده است.

فعالی گفت: دستگاه‌های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر استان با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی هستند و تلاش می‌شود خدمات اسکان و رفاهی در شأن هم‌وطنان ارائه شود.

گفتنی است در راستای تسریع در خدمات‌رسانی و مدیریت بحران احتمالی در هنگام وقوع حوادث بخصوص شرایط جنگی حاکم بر کشور پنج سالن ورزشی شهرداری گرگان مرکز استان گلستان نیز  جهت اسکان اضطراری شهروندان تجهیز و آماده خدمت‌رسانی است.

تا در زمان بحران احتمالی شهروندان را به نزدیک‌ترین مکان در محل اسکان اضطراری انتقال داده شوند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر