کسب‌وکارهای جنگ‌زده ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات می‌گیرند

پلمب ۱۸کارگاه ساختمانی ناایمن

به گزارش بازار کسب وکار؛ سید امیرحسین مدنی، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام، از اختصاص ۱۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از واحدهای تولیدی و کسب‌وکارهای آسیب‌دیده در جریان «جنگ رمضان» خبر داد.

وی با اشاره به پرداخت این تسهیلات حمایتی گفت: «این تسهیلات تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان به صورت قرض‌الحسنه با دوره بازپرداخت ۵ ساله به واحدهای خسارت‌دیده پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: همچنین تسهیلات از ۵۰۰ میلیون تا ۵میلیارد تومان مرابحه ۱۵ درصد و ۴ ساله پرداخت می شود.

وی با اشاره به روند شناسایی واحدهای هدف افزود: «تاکنون نزدیک به ۵ هزار و ۱۰۰ واحد در سراسر کشور شناسایی شده‌اند. این واحدها از طریق شبکه ما در حال اهلیت‌سنجی و برآورد خسارت هستند و انشالله تسهیلات در اختیارشان قرار می‌گیرد.»

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تأکید کرد که این منابع جدا از حمایت‌های احتمالی دولت از جمله کمک‌های بلاعوض است و هدف از آن، بازگشت سریع‌تر این کسب‌وکارها به چرخه تولید و بازار کار عنوان شده است.

بر اساس اعلام مدیرعامل بنیاد برکت، واحدهای آسیب‌دیده می‌توانند برای ثبت درخواست دریافت خسارت خود با شماره تلفن **۸۹۰۰** تماس حاصل کنند یا به سایت نوآیند (۸۹۰۰٫ir) مراجعه کنند.

گفتنی است تا به امروز ۹۳ هزار و ۲۳۳ واحد غیرنظامی، ۲۰ هزار و ۷۷۹ واحد تجاری در استان‌ها ‏و ۷۱ هزار و ۵۴۷ واحد مسکونی در استان ها و ۳۱ هزار و ۵۶۲ واحد مسکونی و تجاری در تهران از حملات هوایی آسیب دیده اند.

‏

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر