عدم حمایت از تولید منجر به بیکاری و آسیب‌های اجتماعی می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی بازار کسب وکار؛ جمشید قائم‌مقام در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با عنوان این که سال گذشته ضرر کشاورزان بیش از ۱۳ همت بود، گفت: بیش از ۳۰درصد جامعه هدف ما در گلستان در بخش کشاورزی مشغول هستند و معیشت بسیاری از مردم استان گلستان از بخش کشاورزی حاصل می شود.

نماینده آزادشهر و رامیان افزود: خسارات وارده به بخش کشاورزی، تأثیر مستقیم بر معیشت مردم دارد، بنابراین توجه به کشاورزان و حمایت از آنان ضرورت دارد.

وی تصریح کرد: امروز همه مسئولان در هر جایگاهی وظیفه دارند برای خدمت صادقانه به مردم، تصمیماتی بگیرند که به بهبود معیشت آن ها کمک کند.

قائم مقام عنوان کرد: ۸۰ درصد از نهاده ها در استان‌های شمالی استفاده می شود در حالیکه نهاده ها از جنوب وارد این استان می شود، این موضوع باید متعادل شود.

قائم‌مقام بیان کرد: امروز بخش عمده اشتغال کشور بر دوش بخش خصوصی است و کارگران و فعالان اقتصادی با وجود همه مشکلات، چرخ های اقتصاد را می چرخانند و اگر در این شرایط حمایت نشوند، نتیجه آن را به صورت بیکاری و آسیب‌های اجتماعی در جامعه خواهیم دید.

وی با عنوان این که خروجی اقدامات مسئولین تأثیر مستقیم بر زندگی مردم و معیشت آن ها دارد ادامه داد: اگر حمایت کافی از تولید نشود، نتیجه آن تعطیلی واحدهای تولیدی و افزایش مشکلات اجتماعی خواهد بود.

نماینده آزادشهر و رامیان گفت: اولویت برنامه های مدیران باید حمایت از تولید، اشتغال و معیشت مردم باشد، اگر چه با وجود برخی اقدامات مثبت، هنوز سرعت توسعه در استان مطلوب نیست و باید با برنامه‌ریزی دقیق‌تری در این زمینه صورت گیرد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اختلافات راه آهن و منطقه آزاد باید حل شود. اختلافات و ناهماهنگی‌ها میان دستگاه‌ها از جمله در حوزه‌های زیرساختی، اجازه جذب سرمایه گذار را نمی دهد.

قائم مقام ابراز کرد: زیرساخت‌های لازم از جمله در حوزه حمل‌ونقل، انرژی و تأمین نهاده‌ها تقویت شود تا هزینه تولید کاهش پیدا کند.

نماینده آزادشهر و رامیان گفت: تجارت و ترانزیت در استان گلستان به سبب موقعیت جغرافیایی و ارتباط با کشورهای منطقه، بسیار حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: لازم است همه دستگاه‌ها در جهت حمایت از تولیدکنندگان همدل باشند، همچنین منابع مالی به‌صورت هدفمند در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد، تا در سایه حمایت، اقتصاد توسعه پیدا کند.

 

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر