در پویش ملی سرو ۲۰۰۰ نهال در گلستان غرس شد

آغازدرخت‌کاری درچهارهزارهکتاازاراضی شیب‌دار گلستان

به گزارش بازار کسب و کار، علی‌اصغر نیکویی اظهارکرد: ۲ هزار و ۷۳ اصله نهال در قالب پویش ملی سرو ایران به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در گلستان غرس شد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، افزود: این پویش در آستانه دهه کرامت، همزمان با سالروز ولادت بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی و روز ارتش جمهوری اسلامی ایران، و در چارچوب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، با مشارکت نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران (لشکر ۳۰ گرگان)، روحانیون، مسئولان استانی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این برنامه، در سطح ۱۳ شهرستان استان گلستان، مجموعاً ۲ هزار و ۷۳ اصله نهال از گونه‌های مثمر و جنگلی با هدف توسعه پوشش گیاهی، ارتقای سرانه فضای سبز و تقویت پایداری اکولوژیکی عرصه‌های منابع طبیعی غرس شد.

نیکویی با اشاره به اجرای بیش از ۲۰۰ پویش در سطح استان با مشارکت ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان‌ها، بیان کرد: این اقدامات در راستای تحقق اهداف طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و با رویکرد جلب مشارکت اجتماعی و نهادینه‌سازی فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی در حال اجراست.

وی در ادامه، درختکاری را یک اقدام زیربنایی در مدیریت پایدار منابع طبیعی دانست و تصریح کرد: کاشت هر نهال علاوه بر آثار زیست محیطی، نقش مؤثری در ارتقای تاب‌آوری اکوسیستم‌ها، کاهش اثرات تغییر اقلیم و تقویت پیوند جامعه با طبیعت دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان همچنین با تأکید بر ضرورت عمل به منویات مقام معظم رهبری در حوزه صیانت از منابع طبیعی و توسعه فضای سبز، از مشارکت فعال آحاد مردم در طرح‌های درختکاری و نگهداری از نهال‌های کاشته‌شده قدردانی کرد.

نیکویی اضافه کرد: بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی، مشارکت عمومی در کاشت و حفاظت از درختان، به‌ویژه در بازه زمانی روز طبیعت تا پایان فصل بهار، از اقدامات اثرگذار در ارتقای فرهنگ زیست‌محیطی و حفاظت از منابع طبیعی کشور محسوب می‌شود.

وی همچنین در بخش دیگری از گفته های خود عنوان کرد:  همزمان با مناسبت‌های ملی و در راستای ترویج فرهنگ درختکاری، ۲۰۰ پویش سرو ایران در نقاط مختلف استان گلستان با مشارکت گسترده مردم، دستگاه‌های اجرایی و دوستداران طبیعت برگزار شد.

نیکویی افزود: در این پویش‌ها، نهال‌های سرو به عنوان نماد ایستادگی، پایداری و جاودانگی، به یاد شهدای والامقام میناب و در پاسداشت رشادت‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران کاشته شد.

وی با تأکید بر اهمیت این اقدام فرهنگی تصریح کرد: اجرای گسترده این پویش‌ها نشان‌دهنده عزم جدی جامعه در حفظ و احیای منابع طبیعی و همچنین زنده نگه داشتن ارزش‌های ایثار و مقاومت است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان خاطرنشان کرد: استان گلستان با برخورداری از جنگل‌های ارزشمند هیرکانی، نیازمند توجه ویژه در حوزه حفاظت است و مشارکت مردمی در قالب چنین پویش‌هایی نقش مهمی در صیانت از این میراث طبیعی ایفا می کند.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر