آزادی ۳۵۵ زندانی گلستانی با کمک خیران

آزادی۲زندانی محکوم مالی بواسطه بازنشسته یزدی

به گزارش بازار کسب وکار، حیدر آسیابی  با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در سال‌های اخیر برای زندانیان اظهارکرد: در کنار برنامه‌های بازاجتماعی کردن زندانیان، توجه ویژه‌ای به خانواده‌های آنان شده و حمایت از نخبگان دانش‌آموزی و دانشجویی این خانواده‌ها، از جمله اقدامات ارزشمند در این حوزه است.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود:  همزمان با دهه کرامت از فرزندان‌نخبه مددجویان زندان های استان که در حوزه‌های علمی، ورزشی و فرهنگی موفقیت کسب کرده‌اند، تجلیل شدند.

وی افزود: هم اکنون نزدیک به ۵۰۰ دانش‌آموز و دانشجو از فرزندان زندانیان تحت پوشش خدمات حمایتی انجمن حمایت از خانواده‌های زندانیان قرار دارند و علاوه بر بررسی وضعیت آموزشی آنان، کمک هزینه تحصیلی هم به آنان پرداخت می شود.

رئیس کل دادگستری گلستان در ادامه به اقدامات حمایتی دستگاه قضایی هم اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با مشارکت خیرین، ۳۵۵ زندانی جرایم غیرعمد و مالی به آغوش خانواده بازگشتند.

آسیابی با قدردانی از نقش خیرین و گذشت شکات، گفت: مجموع بدهی این افراد حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان بود که بخش قابل توجهی از آن با گذشت شکات و مابقی با آورده مددجویان و حمایت‌های مردمی تأمین شد.

وی ادامه داد: سهم کمک‌های خیرین در این زمینه بیش از ۳۰ میلیارد تومان بود.

آسیابی افزود: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۱۹ مددجو از محکومان مالی و غیرعمد با کمکهای ستاد دیه و خیران، آزاد شده اند.

رئیس کل دادگستری گلستان، گفت: توزیع بسته‌های معیشتی، کمک‌هزینه تحصیلی، حمایت‌های درمانی، تأمین لوازم ضروری زندگی و کمک به تأمین مسکن، بخشی از خدمات ارائه‌شده به خانواده زندانیان در سال گذشته بوده است.

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های بیشتر