×
×

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان
گلستان میزبان جشنواره ملی آواها و نواهای رضوی می‌شود

  • کد نوشته: 69440
  • ۱۴۰۵-۰۳-۰۵
  • ۰
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان از برگزاری جشنواره ملی «آواها و نواهای رضوی» و «نغمات دینی» از دهم خردادماه در گلستان به مدت سه شب خبر داد.
    گلستان میزبان جشنواره ملی آواها و نواهای رضوی می‌شود
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش بازار کسب و کار، احمد گلچین ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، ضمن قدردانی از روحیه همبستگی مردم در ماه‌های اخیر اظهار کرد: در ۹۰ شب گذشته، مردم شریف ما با همدلی تحسین‌برانگیزی در کنار یکدیگر ایستادند و با مشارکت در تاب‌آوری اجتماعی، مسیر را بااقتدار طی کردند.

    مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان همچنین با توجه به نقش پررنگ‌تر رسانه ها در پوشش اخبار جنگ افزود: اصحاب رسانه با وجود تمام سختی ها با سلاح قلم، سنگر رسالت خود را حفظ کرده و شایعات و اخبار کذب را خنثی کردند.

    وی ادامه داد: ما نیز در مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش کردیم تا با تداوم بدون وقفه فعالیت‌های فرهنگی و هنری، فضایی آرام و امیدبخش را برای مردم ترسیم کنیم.

    ‌گلچین در ادامه با تشریح سرفصل جشنواره‌های پیش رو، از برپایی نمایشگاه بزرگ مد و لباس خبر داد و گفت: شنبه آینده، تالار فخرالدین اسعد گرگانی میزبان رویداد طوبی خواهد بود؛ نمایشگاهی از مد و لباس ایرانی و اسلامی که باهدف ترویج الگوهای بومی و حمایت از طراحان این حوزه برگزار می‌شود.

    ‌مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، تلفیق دو رویداد بزرگ معنوی را از دیگر برنامه‌های شاخص عنوان کرد و افزود: جشنواره ملی آواها و نواهای رضوی و نغمات دینی، به دلیل شرایط خاص کشور به‌صورت متمرکز در روزهای دهم، یازدهم و دوازدهم خردادماه در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار خواهد شد.

    گلچین خاطرنشان کرد: در بخش نغمات دینی ۷۶ اثر به دبیرخانه ارسال شد که پس از داوری، ۱۸ اثر برگزیده از ۱۷ استان کشور به مرحله نهایی راه یافتند. همچنین در بخش آواها و نواهای رضوی نیز شاهد دریافت ۵۶ اثر ارزشمند از هنرمندان سراسر کشور بودیم که نشان‌دهنده عمق ارادت هنرمندان به ساحت قدسی حضرت رضا (ع) است.

    وی در پایان با اشاره به برنامه‌های اواسط خردادماه تصریح کرد: در روزهای نوزدهم و بیستم خردادماه نیز جشنواره “آب” را پیش رو خواهیم داشت که تلاش می‌کند با زبان هنر، اهمیت این مایه حیات و مدیریت منابع را در سطح جامعه تبیین کند.

    نویسنده: پریسا مسعودی
    منبع: بازار کسب وکار

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *