×
×

معاون پژوهش و و سنجش سازمان فنی و حرفه ای کشور:
برگزاری رویدادهای مهارت آموزی موجب ترویج فرهنگ مهارت آموزی می شود

  • کد نوشته: 71749
  • ۱۴۰۵-۰۴-۲۷
  • ۰
  • معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای گفت: برگزاری هرچه بیشتر رویدادهای مهارت آموزی موجب ترویج فرهنگ مهارت آموزی در کشور می شود.
    برگزاری رویدادهای مهارت آموزی موجب ترویج فرهنگ مهارت آموزی می شود
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار، فاطمه منصوری صبح امروز در نشست خبری چهارمین دوره مسابقات ملی مهارت آموزی نوجوان کشور در گرگان اظهار کرد: امروز کشور  نیازمند توجه بیشتر مسئولان به سرمایه گذاری برای دورهای مهارت آموزی در جهت ارتقای  توسعه و اشتغال افراد جویای کار است .

    وی افزود: یکی از مزایای برگزاری این مسابقات شناسایی استعدادهای برتر و راه یابی آنها به مسابقات جهانی است.

    منصوری گفت: این رویدادها علاوه‌بر ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی، زمینه شناسایی استعدادهای برتر، هدایت شغلی جوانان و تربیت نیروهای متخصص متناسب با نیاز بازار کار را فراهم می‌کند.

    معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ادامه داد: شکل‌گیری باورهای عمومی تا حد زیادی تحت تاثیر محتوایی است که از طریق رسانه‌ها و فضای اطلاع‌رسانی منتشر می‌شود از این رو انتظار می‌رود رسانه‌ها با همراهی سیاست‌گذاران، در ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و معرفی ظرفیت‌های این حوزه نقش‌آفرینی کنند.

    منصوری با اشاره به جایگاه بین‌المللی مسابقات مهارت تاکید کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان نماینده رسمی ایران در سازمان جهانی «ورلد اسکیلز» هر ۲ سال یک‌بار در مسابقات جهانی مهارت حضور دارد و چهل‌وهشتمین دوره این رقابت‌ها پایان شهریور امسال در شانگهای چین برگزار خواهد شد.

    وی مهم‌ترین دستاورد مسابقات مهارت را شناسایی و هدایت استعدادهای جوان عنوان کرد و گفت: این رقابت‌ها مسیر حرفه‌ای شرکت‌کنندگان را ترسیم می‌کند و تاکنون جوانان و نوجوانان بسیاری با حضور در این مسابقات توانستند مسیر شغلی خود را پیدا کرده و به نیروهای اثرگذار و ارزش‌آفرین برای جامعه تبدیل شوند.

    منصوری بیان کرد: صرفا خود مسابقات منجر به اشتغال نمی شود اما زمینه را برای توجه بیشتر به مهارت آموزی و ورود به کسب و کارها فراهم می‌کند.

    وی ادامه داد: علاوه بر این موارد کسانی که وارد مسابقات می شوند سریعتر وارد بازار کار شده و  تحت تاثیر معضلات ناشی از بیکاری قرار نمیگرند.

    به گفته منصوری، مدال صرفا یک بخشی از مسابقات است و مهم ترین آورده آنها رقابت در این مسابقات است.

    منصوری گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با هدف پاسخگویی به نیازهای روز بازار کار، به‌طور مستمر در حال توسعه و به‌روزرسانی آموزش‌های مهارتی است تا جوانان در سراسر کشور بتوانند مهارت‌های مورد نیاز جامعه و بازار کار را فراگیرند.

    نویسنده: مهین نورافروز
    منبع: بازار کسب و کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *