×
×

آتش انبار واحد تولیدی در شهرک صنعتی آق‌قلا مهار شد

  • کد نوشته: 72977
  • ۱۴۰۵-۰۶-۰۵
  • ۰
  • معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان گفت: با تلاش نیروهای آتش‌نشانی شهرک صنعتی و شهرداری‌های آق‌قلا و گرگان، حریق انبار واحد تولیدی شهرک صنعتی آق‌قلا مهار شد.
    آتش انبار واحد تولیدی در شهرک صنعتی آق‌قلا مهار شد
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش بازار کسب و کار، محمد حمیدی به همراه کورش آهنگری فرماندار آق قلا، با حضور میدانی در محل آتش‌سوزی انبار یکی از واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی آق‌قلا، بر روند عملیات اطفای حریق و جلوگیری از سرایت آتش به واحدهای مجاور نظارت کرد.

    وی با اشاره به اینکه این حادثه در انبار حاوی مواد اولیه پلاستیکی و قابل اشتعال رخ داده است، اظهار کرد: با حضور سریع نیروهای آتش‌نشانی شهرک صنعتی و شهرداری‌های آق‌قلا و گرگان، عملیات اطفای حریق بلافاصله آغاز شد.

    معاون استاندار گلستان افزود: با توجه به حجم بالای مواد قابل اشتعال در این سوله، اولویت نخست نیروهای عملیاتی، جلوگیری از سرایت آتش به واحدهای اطراف بود که با تلاش آتش‌نشانان این اقدام با موفقیت انجام و حریق کاملاً مهار شده است.

    حمیدی با بیان اینکه عملیات اطفای کامل حریق همچنان ادامه دارد، گفت: برای تأمین آب مورد نیاز، از ظرفیت آب فضای سبز و همچنین دهیاری‌ها و تانکرهای آبرسانی استفاده شده است که عملیات تا سوختن کامل مواد باقی‌مانده ادامه پیدا کند.

    وی بیان کرد: این حادثه مصدوم جدی نداشته است، از تلاش و حضور به‌موقع نیروهای آتش‌نشانی شهرداری‌های آق‌قلا و گرگان و سایر عوامل امدادی و پشتیبان قدردانی می‌کنیم.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *