×
×

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی
کوتاه شدن دست صنایع ازمصرف آب دست‌اول

  • کد نوشته: 24293
  • ۱۳۹۹-۱۱-۲۹
  • ۰
  • به گزارش بازار کسب کار آنلاین به نقل از ایرنا سیدعقیل مرتضوی روز سه شنبه به خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس سند سازگاری با کم آبی، ضرب الاجلی سه ساله برای صنایع استان به منظور پایان دادن به استفاده از منابع آب دست اول تعیین شده است که یک سال از این مهلت سپری شده و تا ۲ سال آینده شاهد تحقق این امر خواهیم بود.
    کوتاه شدن دست صنایع ازمصرف آب دست‌اول
  • تبلیغ هدفمند

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: صنایع استان مکلف هستند بر اساس اجرای سند سازگاری با کم‌آبی، استفاده از آب دست اول را تا ۲ سال دیگر متوقف کنند.

    کوتاه شدن دست صنایع ازمصرف آب دست‌اول

    کوتاه شدن دست صنایع ازمصرف آب دست‌اول
    کوتاه شدن دست صنایع ازمصرف آب دست‌اول

    به گزارش بازار کسب کار آنلاین به نقل از ایرنا سیدعقیل مرتضوی روز سه شنبه به خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس سند سازگاری با کم آبی، ضرب الاجلی سه ساله برای صنایع استان به منظور پایان دادن به استفاده از منابع آب دست اول تعیین شده است که یک سال از این مهلت سپری شده و تا ۲ سال آینده شاهد تحقق این امر خواهیم بود.

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی افزود: صنایع استان راهی جز استفاده از پساب به جای استفاده از منابع بکر آب ندارند.

    وی درباره استفاده آب در مجتمع پتروشیمی خراسان گفت: میزان برداشت این مجتمع از منابع آب زیرزمینی، سالانه ۲ تا ۲.۵ میلیون مترمکعب است که اکنون این واحد برای جایگزین کردن منابع مورد نیاز آبی خود، مشاور گرفته و در حال مطالعه است.

    مرتضوی با بیان اینکه پتروشیمی خراسان برای تامین آب مورد نیاز خود از پساب، اقداماتی را آغاز کرده است، افزود: میزان مصرف آب در این مجتمع صنعتی، پنج میلیون مترمکعب است که ۲ تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب آن از آب چاه و مابقی از رودخانه تامین می شود.

    مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی تصریح کرد: پتروشیمی خراسان برای تامین آب مصرفی مورد نیاز خود ١١ حلقه چاه در اختیار دارد.  

    بر اساس آمار، شرکت پتروشیمی خراسان در مرکز خراسان شمالی سالانه پنج میلیون مترمکعب آب دست اول و خام مصرف می کند که این رقم بیش از میزان مصرف آب آشامیدن در شهر شیروان است.  

    مجتمع پتروشیمی خراسان در ۱۷ کیلومتری جاده بجنورد – شیروان در ۲۰۰ هکتار اجرا شده است و از پیشرفته‌ترین واحدهای تولیدکننده آمونیاک، کود شیمیایی اوره، ملامین و ازت است.

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *