×
×

بیماران سرطانی خراسان شمالی برای پرتودرمانی دیگر به خارج استان اعزام نمی شوند

  • کد نوشته: 37799
  • ۱۴۰۲-۰۲-۳۱
  • ۰
  • ایسنا/خراسان شمالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بیماران سرطانی خراسان شمالی برای انجام پرتودرمانی دیگر به خارج استان اعزام نمی شوند. دکتر جواد شاهین فر در گفت و گو با ایسنا، از راه‌اندازی پیشرفته‌ترین تجهیزات و دستگاه‌ها در مراکز درمانی استان خبر داد و اظهار کرد: پس از استقرار دستگاه شتاب دهنده خطی […]

    بیماران سرطانی خراسان شمالی برای پرتودرمانی دیگر به خارج استان اعزام نمی شوند
  • تبلیغ هدفمند

    ایسنا/خراسان شمالی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: بیماران سرطانی خراسان شمالی برای انجام پرتودرمانی دیگر به خارج استان اعزام نمی شوند.

    دکتر جواد شاهین فر در گفت و گو با ایسنا، از راه‌اندازی پیشرفته‌ترین تجهیزات و دستگاه‌ها در مراکز درمانی استان خبر داد و اظهار کرد: پس از استقرار دستگاه شتاب دهنده خطی پیشرفته و دستگاه‌های ام‌آرآی و سی‌تی اسکن در بیمارستان‌های استان طی روزهای اخیر، دو دستگاه ماساژور قلبی اتوماتیک نیز در بیمارستان امام علی(ع) بکارگیری شد.

     وی افزود: طی روزهای گذشته، شتاب‌دهنده خطی به استان که شامل ۳۷ کانتینر مختلف بود وارد شد، دستگاهی که قبلا وجود داشت، فقط سرطان‌های سطحی را پرتودرمانی می‌کرد که این دستگاه علاوه بر اینکه های‌انرژی است تمام بافت‌ها و سرطان‌های عمقی را پرتودرمانی می‌کند و افراد با وزن بالا مشکلی نخواهند داشت.

    شاهین فر ادامه داد: با راه‌اندازی این دستگاه، اعزامی در رابطه با ۲۵۰۰ بیمار سرطانی به خارج از استان نخواهیم داشت؛ همچنین هزینه تامین این شتاب‌دهنده خطی با هزینه‌های ایجاد زیرساخت و نصب و راه‌اندازی حدود ۱۵۰ میلیارد تومان خواهد شد.

    وی گفت: دو دستگاه ام آر آی پیشرفته در بیمارستان امام حسن بجنورد و بیمارستان خاتم‌الانبیا شیروان در حال نصب داریم که با آماده‌سازی زیرساخت‌ها و هزینه ۱۶ میلیارد تومانی طی دو ماه اخیر ساخته شده و به‌زودی مستقر و نصب خواهند شد.

    این مقام مسئول همچنین از نصب دستگاه پیشرفته سی‌تی‌اسکن ۱۲۸ اسلایس در بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد خبر داد و عنوان کرد: مردم فهیم و انقلابی خراسان شمالی شایسته بهترین خدمات هستند و تلاش خواهیم کرد تا به نقطه‌ای برسیم که هیچ بیمار ارجاعی به استان‌های مجاور نداشته باشیم و بلکه پذیرش هم کنیم.

    وی گفت: به تازگی نیز ۱۹ دستگاه دیالیز به استان اختصاص یافت که از این تعداد ۴ دستگاه برای راه‌اندازی مرکز دیالیز در فاروج، ۴ دستگاه جهت راه‌اندازی مرکز دیالیز راز و جرگلان، ۶ دستگاه دیالیز برای اجرای طرح توسعه و راه‌اندازی مرکز دیالیز بیمارستان‌های شیروان، ۲ دستگاه برای توسعه و به‌روزرسانی مرکز دیالیز جاجرم و سایر دستگاه‌ها برای توسعه و یا جایگزینی دستگاه‌های مستهلک به بیمارستان امام علی (ع) بجنورد اختصاص خواهد یافت.

    سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همچنین از به کارگیری آزمایشی ۲ دستگاه ماساژور قلبی اتوماتیک با اعتبار ریالی حدود ۱۰ میلیارد در بیمارستان امام علی(ع) بجنورد جهت احیا قلبی CPR در بیمارستان امام علی(ع) بجنورد خبر داد.

    وی اظهار کرد: به همت همکاران واحد تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، جهت انجام فرآیند احیاء قلبی یا همان CPR، دو دستگاه ماساژور قلبی اتوماتیک (Auto Pulse) به صورت آزمایشی در بیمارستان امام علی(ع) بجنورد به کارگیری شد.

    انتهای پیام

    برچسب ها

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *