حجت الاسلام دکترسید علی طاهری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مرکز استان در جمع خبرنگاران گفت: باید در عمل ثابت کنیم که قدردان و شکر گزار نظام و انقلابیم و خود را در برابر آن مسئول بدانیم و ادای دین کنیم.
دانشگاهآزاد مولود انقلاب است
رئیس دانشگاه ازاد اسلامی گرگان با گرامیداشت دهه فجر و چهل و دومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و یاد امام شهیدان و شهدای انقلاب بیان کرد: دغدغه های حل مشکلات منطقه از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری است.
وی با اشاره به اینکه موضوعات مطروحه در طرح پایش برای استان گلستان موضوع شیلات و موضوع اتفاقات پس از سیل بوده در ادامه افزود:در حوزه شیلات برنامه های مربوط به پژوهشی و علمی انجام شده و مشکلات و راهکارهای به عنوان یک برنامه به سازمان مرکز ارجاع شد و در حیطه موضوع سیل هم اقدامات پس از سیل ، فرصت ها و چالش ها و راهکارهای تحقیقاتی آن بررسی شد.
حجت الاسلام دکتر طاهری اظهار داشت: بیش ا ز ۱۲ هزار دانشجودر مقاطع مختلف که در ۵۰ رشته دکتراو ۱۶۲ رشته کارشناسی ارشد و ۱۴۳ رشته کارشناسی نا پیوسته بهمراه ۱۷۰ رشته کارشناسی پیوسته مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه ازاد اسلامی گرگان دانشگاه آزاد را مولود انقلاب یاد کردو گفت:بعد تربیتی در این دانشگاه اصل است و انتخاب مدیران با این محوریت انجام می شود و اهداف دانشگاه در نسل ۳و ۴ حرکت به سمت شرکت های دانش بنیان و با تقویت زیر ساخت های ایجاد فضای آموزش مجازی است.
وی در انتها خاطرنشان کرد: مدرک گرایی در رویکرد فعلی دانشگاه وجود ندارد و اگر در این راستا خلافی صورت بگیرد در کنار نظارت کامل بشدت برخورد می کنیم.
سود روی کاغذ، زیان در جیب؛ چرا برخی کسبوکارهای گلستان با وجود سوددهی ثروتمندتر نمیشوند؟


























دیدگاهتان را بنویسید