×
×
تبلیغ هدفمند

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری
شناسایی ۲۵مخاطره‌طبیعی در چهارمحال‌وبختیاری

  • کد نوشته: 30240
  • ۲۸ فروردین ۱۴۰۰
  • ۰
به گزارش بازار کسب و کار به نقل از ایرنا، خسرو کیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: سیل، زمین‌لرزه و خشکسالی از مهمترین مخاطرات طبیعی اولویت‌دار در استان به‌شمار می‌رود.

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به شناسایی و دسته‌بندی مخاطرات طبیعی در این استان گفت: در این طرح ۲۵ مخاطره طبیعی شناسایی و برنامه‌های آمادگی، پیشگیری، مقابله و تخصیص اعتبار در خصوص مخاطرات اولویت‌بندی شده است.

شناسایی ۲۵مخاطره‌طبیعی در چهارمحال‌وبختیاری
شناسایی ۲۵مخاطره‌طبیعی در چهارمحال‌وبختیاری
شناسایی ۲۵مخاطره‌طبیعی در چهارمحال‌وبختیاری

به گزارش بازار کسب و کار به نقل از ایرنا، خسرو کیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: سیل، زمین‌لرزه و خشکسالی از مهمترین مخاطرات طبیعی اولویت‌دار در استان به‌شمار می‌رود.


وی افزود: حرکات دامنه‌ای، فرونشست زمین، فروریزش زمین، برف سنگین، کولاک برف، بهمن، یخ‌بندان، تگرگ، سرمازدگی، موج سرما، آتش‌سوزی جنگل‌ها، مراتع و مزرعه‌های کشاورزی، آتش‌سوزی صنعتی و ساختمانی، آفت‌های نباتی، بیماری‌های دام، طیور، آبزیان و حیات وحش، آلودگی آب‌های سطحی و زیرزمینی، حوادث آبی مانند غرق‌شدگی، گرد و غبار، طوفان، گرد و خاک، آلودگی هوا، گردباد، وزش باد شدید، فرسایش خاک، آلودگی خاک، آذرخش و تخریب زیستگاه‌های آبی و خشکی از دیگر مخاطرات طبیعی اولویت‌دار در چهارمحال و بختیاری است که نیاز به اجرای برنامه‌های آمادگی، پیشگیری، مقابله و تخصیص اعتبار براساس همین اولویت‌بندی دارد.
کیانی تصریح کرد: با شناسایی و اولویت‌بندی خطرهای اولویت‌دار ، می‌توان تصمیم‌گیری بهتری برای آمادگی، پیشگیری و مقابله با خسارت‌ها در زمان وقوع حوادث و رخدادهای طبیعی انجام داد.
وی یادآور شد: سال گذشته ۴۷ حادثه و رخداد طبیعی شامل ۱۱ مورد آتش‌سوزی، یک مورد آلودگی هوا، سه مورد برف و کولاک، چهار مورد تگرگ، چهار مورد طوفان، ۲ مورد زمین‌لغزش و رانش زمین، هفت مورد زلزله، سه مورد سرمازدگی و یخ‌بندان، ۹ مورد سیل و اب‌گرفتگی، ۲ مورد آذرخش و یک مورد حادثه نفتی مربوط به خط انتقال نفت مارون در چهارمحال و بختیاری رخ داد که نسبت به تعداد حوادث و رخدادهای طبیعی سال قبل از آن که ۷۳ مورد بود ۳۵.۶ درصد کاهش داشت.
کیانی اظهار داشت: سال گذشته در استان خسارت ناشی از سه مورد سرمازدگی و یخ‌بندان ۸۲۳ میلیارد ریال، ۹ مورد سیل و آب‌گرفتگی ۳۶۵ میلیارد ریال، هفت مورد زمین‌لرزه ۲۵۵ میلیارد ریال و حادثه مربوط به انتقال نفت مارون یک‌هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال برآورد و اعلام شد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری به‌عنوان یکی از استان‌های حادثه‌خیز کشور، دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون‌بر ۹۷۹ هزار نفر است.

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *