رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی از ارتقای این مجموعه به گروه ۲ خبر داد.
به گزارش بازار کسب و کار به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری خراسان شمالی، دکتر محمدرضا قربانی اظهار کرد: با ارتقای شاخصهای فناوری پارک خراسان شمالی و پیگیری ها در کمیسیون گسترش فناوری و نوآوری شورای آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پارک علم و فناوری خراسان شمالی از گروه ۳به گروه ۲ پارکهای علم و فناوری ارتقاء یافت.
قربانی ادامه داد: کارگروه تخصصی فناوری پس از بررسی اطلاعات مجموعه فعالیتهای پارک و مراکز رشد واحدهای فناور و نوآور، مستندات مربوطه و همچنین بازدید میدانی کارشناسان معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف، پارک علم و فناوری خراسان شمالی را در گروه پارک های علم و فناوری در حال توسعه اعلام نمود.
وی عنوان کرد: واحدهای فناور مستقر در پارک و ارتقای سطح فناوری آن ها، تعداد مراکز رشد، کیفیت خدمات ارائه شده به واحدهای فناور و نوآور، فضای فیزیکی، طرحهای عمرانی، برنامه راهبردی پارک، ساختار سازمانی و گزارشات مناسب از جمله شاخص های بررسی شده برای ارتقا سطح پارک بوده است.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی در پایان تصریح کرد: با ارتقای سطح پارک علاوه برتقویت منابع مالی، از ظرفیتهای پارک استان در سطح ملی نیز بیش از گذشته استفاده خواهد شد.
انتهای پیام