×
×
تبلیغ هدفمند

جانمایی بیمارستان مادر و کودک در بجنورد نیازمند هم افزایی تمام دستگاه های اجرایی است 

  • کد نوشته: 37345
  • ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • ۰

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: برای جانمایی بیمارستان مادر و کودک نیازمند ارتباط صمیمی و هم افزایی بین دستگاه های اجرایی مربوطه هستیم . دکتر محمدرضا حسین نژاد در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته ملی سلامت، دسترسی آسان مردم به بیمارستان مادر و کودک را مهم دانست و افزود: با جانمایی درست این بیمارستان […]

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: برای جانمایی بیمارستان مادر و کودک نیازمند ارتباط صمیمی و هم افزایی بین دستگاه های اجرایی مربوطه هستیم .

دکتر محمدرضا حسین نژاد در حاشیه بازدید از نمایشگاه هفته ملی سلامت، دسترسی آسان مردم به بیمارستان مادر و کودک را مهم دانست و افزود: با جانمایی درست این بیمارستان در مسیر اجرای بهتر قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و بهره مندی بیشتر آیندگان از مزایای این بیمارستان حرکت کنیم .

وی برگزاری نمایشگاه های مختلف را موجب ارتباط قوی تر و بیشتر مردم با مسئولان ذکر کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه هفته سلامت نیز منجر به برقراری ارتباط بیشتر و قوی تر مردم و مسئولان با حوزه سلامت می شود .

وی خاطرنشان کرد:  توجه جدی به مقوله سلامت و دسترسی آسان به خدمات بهداشتی و درمانی تنها وظیفه دانشگاه علوم پزشکی نیست بلکه این ارتباط باید بین تمام دستگاه های اجرایی وجود داشته باشد .

دکتر حسین نژاد همچنین تامین فضاها و تجهیزات مورد نیاز برای حوزه درمان و توجه به حفظ ایمنی و بهداشت محیط کار  را الزامی دانست .

نمایشگاه هفته سلامت خراسان شمالی در قالب ۲۵ غرفه از روز گذشته ۱۰ اردیبهشت آغاز و به مدت چهار روز آخرین دستاورد های حوزه سلامت استان را به نمایش عموم می گذارد.

انتهای پیام

برچسب ها

اخبار مشابه


Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/bazarkasbkar/domains/bazarkasbkaronline.ir/public_html/wp-includes/functions.php on line 6260

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *