×
×

با حضور استاندار و مدیر کل صمت گلستان؛
۳ واحد تولیدی با اعتبار ۷۰۰میلیارد ریال افتتاح شد

  • کد نوشته: 55374
  • ۱۴۰۳-۱۱-۱۳
  • ۰
  • ۳واحد تولیدی در شهرستان گرگان با حضور استاندار ، مدیر کل صمت استان و نمایده مردم گرگان و آق قلا در ایام دهه فجر افتتاح شد.
    ۳ واحد تولیدی با اعتبار ۷۰۰میلیارد ریال افتتاح شد
  • تبلیغ هدفمند

    به گزارش خبرنگار بازار کسب و کار، درویشعلی حسن زاده عصر امروز در مراسم افتتاح این واخد های تولیدی اظهار کرد: توجه توسعه اقتصادی استان یکی از برنامه های مهمی است که با جدیت در دستور کار قرار گرفته و امید داریم با حمایت های مسئولان تعداد واحد های تولیدی بیشتری وارد چره اقتصاد استان شوند.
    وی افزود: شرکت چاپ و بسته بندی نونگار شمال گستر گلستان با سرمایه گذاری بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال ۲۵ نفر ، شرکت فنی و مهندسی پیشرو ارتباط گستر هیرکان با سرمایه گذاری حدود ۱۹۱ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال ۲۰ نفر و شرکت خوراک دام و طیور پاده شهرستان گرگان با سرمایه گذاری ۱۸۵۰ میلیارد ریال و ظرفیت اشتغال ۶۵ نفر هوایی بودن که بصورت همزمان به بهره برداری رسیدند .

    به گفته حسن زاده ، در دهه مبارک فجر امسال ۳۵ واحد صنعتی با سرمایه گذاری بیش از ۲.۱ همت و ظرفیت اشتغال ۶۸۷ نفر در ۱۱ شهرستان استان افتتاح و راه اندازی می شوند که از این تعداد ۲۱ واحد ایجادی ، ۶ واحد توسعه ای و ۸ واحد احیایی می باشند .

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *