×
×

میگوپلو؛غذایی باهزارطعم

  • کد نوشته: 18717
  • ۱۳۹۹-۱۰-۰۹
  • ۰
  • فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.
    میگوپلو؛غذایی باهزارطعم
  • تبلیغ هدفمند

    فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.

    میگوپلو؛غذایی باهزارطعم

    میگوپلو؛غذایی باهزارطعم
    میگوپلو؛غذایی باهزارطعم

    فصل‌ زمستان معمولا غذاهای دریایی بیشتر می‌چسبد؛ میگوی پلویی تهیه کنید و پا به پای ما درست کنید.

    مواد لازم برای تهیه میگو پلو:

    • سبزی پلو: ۱۰۰ گرم
    • میگوی ریز: نیم کیلو
    • پیاز: یک عدد
    • ادویه‌ها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل
    • زعفران: به مقدار لازم
    • لیمو ترش: به مقدار لازم
    • برنج: ۳ پیمانه

    طرز تهیه و دستور پخت میگو پلو:

    ۱. ابتدا پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلایی‌رنگ شد ادویه‌ها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.

    ۲. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.

    ۳. در صورت دلخواه می‌توانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.

    ۴. وقتی میگو کامل پخت، سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا روغن بیندازد.

    ۵. سپس مخلوط را لا به لای برنج با زعفران دم کنید.

    منبع: ایرنا

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *