×
×

مدیر کل استاندارد گلستان
بروزرسانی استانداردملی با افزایش سبوس‌آرد

  • کد نوشته: 51211
  • ۱۴۰۲-۱۰-۲۹
  • ۰
  • سید مهدی حسینی در گفتگو با خبرنگار بازار کسب و کار آنلاین اظهار کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب سفره های مردم است و از اهمیت ویژه ای برخوردار است از دو منظر مورد توجه است ، یک کیفیت نان که استاندار معزز نظر جدی داشتند که نان با کیفیت مطلوب بدست مردم برسد و دیگری سلامت مردم مورد توجه است.
    بروزرسانی استانداردملی با افزایش سبوس‌آرد
  • تبلیغ هدفمند

    مدیر کل استاندارد گلستان در مورد افزایش سبوس آرد و تیره شدن رنگ نان تاثیری بر کیفیت نان نخواهد داشت گفت: استاندار ملی آرد گندم ۱۰۳ است که ویژگی های انواع آرد را در آن اعلام می کند. این استاندارد تقریبا هفتمین بار است که بروز رسانی می شود؛ در این استاندارد واحدهای تولیدی موظفند طبق استاندارهای ابلاغی، آرد را تولید و توزیع کنند.

    سید مهدی حسینی در گفتگو با خبرنگار بازار کسب کار آنلاین اظهار کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب سفره های مردم است و از اهمیت ویژه ای برخوردار است از دو منظر مورد توجه است، یک کیفیت نان که استاندار معزز نظر جدی داشتند که نان با کیفیت مطلوب بدست مردم برسد و دیگری سلامت مردم مورد توجه است.

    حسینی با اشاره به یکی از شاخص های مهم این استاندارد که میزان سبوس موجود در آرد است، تصریح کرد: میزان سبوس قبلا یک درصد بوده که با توجه به استاندارد ابلاغ شده، بعنوان مثال برای نان بربری حدود ۴ درصد خواهد شد.

    وی تاکید کرد: دلیل افزایش سبوس آرد به مردم باید اطلاع رسانی شود تا مردم فهیم استان، بدانند افزایش سبوس نان بر حسب استاندارد ملی، مستقیم به سلامت آنها مرتبت است و حتی به دلیل داشتن فیبر بالا، به بهبود سرطان گوارش نیز کمک می‌کند و همچنین در کاهش کلسترول خون هم تاثیر بسزایی دارد و از مردم می‌خواهیم با این نگاه به موضوع توجه کنند.

    وی در خاطر نشان کرد: بزودی مردم نان هایی که از نانوایی ها دریافت خواهند کرد، کمی تیره تر خواهد بود اما این تغییر بر کیفیت نان تاثیری نخواهد گذاشت؛ اما نتیجه سلامت مردم خواهد بود.

    مدیر کل استاندارد گلستان گفت: استاندار ملی آرد گندم ۱۰۳ است که ویژگی های انواع آرد را در آن اعلام می کند. این استاندارد تقریبا هفتمین بار است که بروز رسانی می شود؛ در این استاندارد واحدهای تولیدی موظفند طبق استاندارهای ابلاغی، آرد را تولید و توزیع کنند.

    سید مهدی حسینی افزود: با توجه به اینکه نان قوت غالب سفره های مردم است و از اهمیت ویژه ای برخوردار است از دو منظر مورد توجه است ، یک کیفیت نان که استاندار معزز نظر جدی داشتند که نان با کیفیت مطلوب بدست مردم برسد و دیگری سلامت مردم مورد توجه است.

    حسینی با اشاره به یکی از شاخص های مهم این استاندارد که میزان سبوس موجود در آرد است، تصریح کرد: میزان سبوس قبلا یک درصد بوده که با توجه به استاندارد ابلاغ شده، بعنوان مثال برای نان بربری حدود ۴ درصد خواهد شد.

    وی تاکید کرد: دلیل افزایش سبوس آرد به مردم باید اطلاع رسانی شود تا مردم فهیم استان، بدانند افزایش سبوس نان بر حسب استاندارد ملی، مستقیم به سلامت آنها مرتبت است و حتی به دلیل داشتن فیبر بالا، به بهبود سرطان گوارش نیز کمک می‌کند و همچنین در کاهش کلسترول خون هم تاثیر بسزایی دارد و از مردم می‌خواهیم با این نگاه به موضوع توجه کنند.

    وی در خاطر نشان کرد: بزودی مردم نان هایی که از نانوایی ها دریافت خواهند کرد، کمی تیره تر خواهد بود اما این تغییر بر کیفیت نان تاثیری نخواهد گذاشت؛ اما نتیجه سلامت مردم خواهد بود.

     

    نویسنده: زهرا پائین محلی
    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *