کمه جوش سبزواری از غذاهای محلی و لذیذ استان خراسان است که اگر با نان و سبزی‌خوردن سرو شود طعم دلچسب‌تری خواهد داشت. کمه نوعی ماست چکیده محلی چرب و سفت است که برای این غذا استفاده می‌شود.
×
×

کمه جوش سبزواری از غذاهای محلی و لذیذ خراسان شمالی

  • کد نوشته: 32514
  • ۱۴۰۰-۰۳-۰۴
  • ۰
  • کمه جوش سبزواری از غذاهای محلی و لذیذ استان خراسان است که اگر با نان و سبزی‌خوردن سرو شود طعم دلچسب‌تری خواهد داشت. کمه نوعی ماست چکیده محلی چرب و سفت است که برای این غذا استفاده می‌شود.
    کمه جوش سبزواری از غذاهای محلی و لذیذ خراسان شمالی
  • تبلیغ هدفمند

    کمه جوش سبزواری از غذاهای محلی و لذیذ استان خراسان است که اگر با نان و سبزی‌خوردن سرو شود طعم دلچسب‌تری خواهد داشت. کمه نوعی ماست چکیده محلی چرب و سفت است که برای این غذا استفاده می‌شود.

    برای درست کردن کمه جوش به کمه یا ماست چکیده، سبزی ( تره، نعنای تازه و خشک) کشک، پودر گردو، تخم‌مرغ، کره، پیاز و روغن حیوانی نیاز دارید.

    کمه جوش سبزواری از غذاهای محلی و لذیذ استان خراسان است که اگر با نان و سبزی‌خوردن سرو شود طعم دلچسب‌تری خواهد داشت. کمه نوعی ماست چکیده محلی چرب و سفت است که برای این غذا استفاده می‌شود.
    کمه جوش سبزواری از غذاهای محلی و لذیذ خراسان شمالی

    مواد لازم برای کمه جوش (ماست جوش) خراسانی

    • کمه :250 گرم (در صورت نبودن کمه از ماست چکیده استفاده میکنیم)
    • نعنا خشک :2 قاشق سوپخوری
    • گوجه فرنگی :3 عددمتوسط
    • تخم مرغ :2 عدد
    • پیازعدد متوسط
    • روغن :3 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه  کمه جوش (ماست جوش) خراسانی

    کمه را با چنگال خوب هم بزنید و کمی نمک به آن اضافه کنید. سپس دو عدد تخم مرغ داخل آن بریزید و ۵ دقیقه با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ کاملا با کمه  یکدست شود.

    پس از آن آب را کم کم به مخلوط کمه و تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا رقیق شود و دوغ غلیظی بدست بیاید.

    قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخلش سرخ کنید.

    پوست گوجه ها را بگیرید و  گوجه ها را ریز خرد کنید و یا رنده کنید.بعد به پیاز تفت داده شده اضافه کنید و با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید تا آب گوجه ها کشیده و پخته شوند.

    نمک ، فلفل و زرد چوبه را هم به همراه نعنا به گوجه اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

    در این مرحله مایه ماست را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا مایع به جوش بیاید و ماست نبرد.

    وقتی مایه ماست به جوش امد ، بعد از یکی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید.  غلظت آن باید شبیه به یک دوغ غلیظ باشد.

    برای سرو ، نان کاک را داخل کاسه ای خرد کنید و مقداری از کمه را روی نان ها بریزید و به اصطلاح تلیت کنید و در کنار پیاز و سبزی میل کنید.کمه جوش جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
    کمه جوش را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

    منبع: بازار کسب کار آنلاین

    اخبار مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *